< Povratak

Paljenje četvrte adventske svijeće, koncert gupe Dalmatino i nastupi kaštelanskih mališana

Ovoga vikenda nastavlja se program manifestacije Advent u Kaštelima koji se ove godine odvija na dvije lokacije – u Novom parku u Kaštel Lukšiću uz Dječju adventski bajku i na brcu u Kaštel Starom gdje se održava program Božićnog grada uz gastro ponudu kućica.

U petak 21. prosinca s početkom u 17 sati u Novom parku u Kaštel Lukšiću predviđen je nastup mališana iz DV Čarobni pianino i DV Žižula, a istoga dana na brcu u Kaštel Starom nastupit će Barbarossa band s početkom u 22 sata.

U subotu 22. prosinca u Novom parku u Kaštel Lukšiću s početkom u 17 sati održat će se obred paljenja četvrte adventske svijeće. Službu riječi – obred paljenja svijeće na adventskom vijencu predvodit će don Ante Čotić, župnik Kaštel Gomilice, a četvrtu adventsku svijeću upalit će članovi udruge Sveti Jeronim Kristina Džaja i Karmen Budiša. Adventski vijenac dug 18 metara izradili su profesori i učenici Srednje škole Braća Radić iz Kaštel Štafilića. Nastupt će bend mladih Radun i Dječji zbor Župe svetog Jeronima Kaštel Gomilica

Također u subotu 22. prosinca u Božićnom gradu u Kaštel Starom u 22 sata počinje koncert grupe Dalmatino koji će posjetitelje kućica dodatno ugrijati svojim hitovima.

Ove nedjelje, 23. prosinca u 17 sati nastavlja se program u okviru Dječje adventske bajke u Novom parku u Kaštel Lukšiću kada će nastupiti članovi Udruge sveti Jeronim i mališani iz Dječjeg vrtića Trešnjica.