Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

VIDEO: Održana 17. sjednica Gradskog vijeća

Sjednica Gradskog vijeća, 17. po redu u ovom sazivu, započela je usvajanjem zapisnika s 16. sjednice nakon čega su uslijedila vijećnička pitanja, a potom su, većinom glasova, usvojene sve točke dnevnog reda.

Među ostalim točkama, usvojen je prijedlog II. izmjena i dopuna Proračuna Grada Kaštela za 2019.godinu kao i polugodišnji izvještaj o izvršenju Proračuna

- Rebalans je donesen isključivo zbog radnih bilježnica za sve naše osnovnoškolce kojih je u Kaštelima gotovo 4 000. Gradski vijećnici prihvatili su prijedlog da 200 kn dobiju roditelji za djecu od prvog do četvrtog razreda, a od petog do osmog razreda 300 kn. Moram spomenuti da su ove godine sva djeca upisana u vrtić jer smo imali dodatne ugovore s privatnim vrtićima, a vijećnici su usvojili i prijedlog odluke o sufinanciranju dadilja na području našeg grada – kazao je gradonačelnik Denis Ivanović.

Gradsko vijeće također je prihvatilo prijedlog odluke o davanju suglasnosti za dugoročno zaduženje trgovačkom društvu Zeleno i modro d.o.o. za kupnju dva nova kamiona, a istom društvu predano je na upravljanje reciklažno dvorište u Rudinama.

 

 

Poveznice