Info/Aktualno/Novosti/Članak
< Povratak

Grad Kaštela organizira prijevoz na groblja

Besplatni prijevoz na gradska groblja imat će svi stanovnici Kaštela i to na blagdan Svih svetih 01. studenoga 2020. (nedjelja). Grad Kaštela organizirao je prijevoz kombi vozilima za sve one koji iz bilo kojeg razloga nemaju prijevoz do posljednjeg počivališta svojih najmilijih.

Prijevoz će se odvijati kombi vozilima koji će biti posebno označeni i to u vremenu od 8 do 16 sati bez posebnog voznog reda (otprilike svakih pola sata ili po potrebi).

Početna stanica za sve koji pohode groblje u Kaštel Sućurcu je autobusna stanica na Gospici, u Gomilici kod crkve, u Kambelovcu kod Ribole, u Lukšiću južno od škole, u Starom s autobusnog stajališta, u Novom i Štafiliću kod vrtića Maslina što znači da će kombi vozilo građane prevoziti do mjesnih groblja te s groblja natrag na mjesto polaska.

– Želimo da na blagdan Svih svetih svi dođu do grobova svojih najmilijih. Posebno se to odnosi na starije osobe i one koji iz bilo kojeg razloga nemaju prijevoz. Kao i zadnje tri godine, Grad Kaštela je osigurao kombije koje će građani lako prepoznati jer će imati istaknutu oznaku za prijevoz do groblja, a obvezno je koristiti zaštitne maske za lice uz pridržavanje svih epidemioloških mjera – poručuje gradonačelnik Denis Ivanović.